Mέσα + ΕΞΩ από το ΣΠΙΤΙ - Κυπριακή Έκδοση - Ιδέες για μια Ζωή Υψηλότερου Επιπέδου

Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2007

Παρασκευή 6 Ιουλίου

Η συμμορία των 13


Μέσα
Τηλεόραση. Ο Μικελάντζελο Αντονιόνι σκηνοθετεί το "Μπλόου απ" (Blow up) με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Χέμινγκς και τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ, μια άκρως μοντέρνα παραγωγή του 1967, στις 24.00 από την ΕΤ1.
Bιβλίο. Το καταπληκτικό βιβλιαράκι έμπνευσης "Οι αλλαγές στο ταξίδι της ζωής" της Πέγκυς Πελώνη-Πίνυρου είναι όχι μόνο ευκολοδιάβαστο αλλά και ενθαρρυντικό, ξεφυλλίστε το.
Μαγειρική. Φτιάξτε μια ολόφρεσκη σαλάτα με τα λαχανικά εποχής και καλέστε τους φίλους σας σε ένα χορτοφαγικό μενού.
Δροσιά. Αν η θερμοκρασία του σπιτιού σας είναι αρκετά υψηλή μειώστε την ή κάνοντας 2 με 3 ντους ημερησίως.
Γυμναστική στο σπίτι. Κάντε μισή ώρα γυμναστική εξασκώντας την αντοχή σας, την ταχύτητά σας, την καρδιακή λειτουργεία σας.





ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ: Σεμινάριο υγιεινής διατροφής της Herbalife την ερχόμενη εβδομάδα. Σαββατοκύριακο 14-15/Ιουλίου στις Πλάτρες.








Έξω
Βόλτα. Μια κοντινή βόλτα στο Πάρκο της Αθαλάσσας είναι το καλύτερο αντίδοτο στην ανία. Καλύτερη ώρα στις 6 το απόγευμα. Μεχρι τις 8 μπορείτε να περπατήσετε ανάμεσα στο δέντρα.

Μουσική. Οι Encardia, συγκρότημα από την Ελλάδα, επηρεασμένοι από τις ελληνόφωνες περιοχές της Κάτω Ιταλίας παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ "παραμύθι της ταραντούλας" στη Λευκωσία, πλατεία Φανερωμένης στις 8.30 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. Τηλ. 77777745.

Κοινωνικές εκδηλώσεις. Κάντε κάποια κοινωνική συναναστροφή, από επίσκεψη σε κάποιο κοινωνικό γεγονός (γάμος, βαφτήσια, εγκαίνεια καταστήματος), μέχρι μια βόλτα σε κάποια πισίνα.

Χαλάρωση. Κλείστε ραντεβού για μασάζ και Spa. Οι τιμές ξεκινούν από 15 λίρες Κύπρου και φτάνουν τις 45 λίρες Κύπρου.

Θέατρο. Δείτε στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας την παράσταση του ΘΟΚ, "Ιφιγένεια η Εν Ταύροις" του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαργαρίτη, με τους Στέλα Φυρογένη, Νεοκλή Νεοκλέους, 9μ.μ., Τηλ. 77772717.

Κινηματογράφος. Πρεμιέρα στις κυπριακές αίθουσες της "Συμμορίας των 13" (Ocean's 13) σήμερα, με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον.