Mέσα + ΕΞΩ από το ΣΠΙΤΙ - Κυπριακή Έκδοση - Ιδέες για μια Ζωή Υψηλότερου Επιπέδου

Κυριακή, Ιουλίου 08, 2007



Δευτέρα 9 Ιουλίου

Ο Θηβαίος στο Σκαλί


Μέσα
Τηλεόραση. Δείτε το βράδι στις 24.30 μ.μ. στο MEGA Ελλάδος την ταινία "Ο" σε σκηνοθεσία Τιμ Μπλέικ.
Μαγειρική. Φτιάξτε αστακομακαρονάδα. Συνοδέψτε την με μια σαλάτα από ολόφρεσκα λαχανικά.Υγεία. Χαλαρώστε το σώμα σας από τις εντάσεις.
Γυμναστική. Αφιερώστε λίγη ώρα στη γύμναση του σώματός σας σήμερα. Ενημερωθείτε και πάρτε μερικές ιδέες.


Έξω
Διαδρομές. Όπου απαιτείται να βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο και μάλιστα εκτεθειμένος στο ήλιο, φορέστε ανοιχτόχρωμα ρούχα και καπέλα άνετα, που δεν σας δυσκολεύουν στην εφαρμογή και τις κινήσεις.
Οδήγηση. Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε σε ώρα αιχμής ελέγξτε τον εαυτό σας να είναι χαλαρός και να μην αγχώνεται.
Μουσική. Στο Σκαλί Αγλατζιάς οι Χρήστος Θηβαίος, Emilia Ottaviano στις 9 μ.μ. Είσοδος 12 λίρες. Τηλ. 22430121.
Ποδήλατο. Κάντε μια διαδρομή στο κοντινότερο πάρκο με το ποδήλατό σας. Αν δεν έχετε ποδηλατήσει για πολύ καιρό κάντε μια μικρή και ήπια διαδρομή. Μια καλή πρόταση είναι το γραμμικό πάρκο του Παιδιαίου.
Χαλάρωση. Ένα ραντεβού για ρεφλεξολογία προσφέρεται για να αναπληρώσετε την ενέργεια που χάνετε στο διάστημα της ημέρας.
Θέατρο. Στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στις 9 μ.μ. δείτε την παράσταση με το έργο του Αριστοφάνη "Θεσμοφοριάζουσες". Τηλ. 22674920.



ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Την Τετάρτη (11 Ιουλίου) στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου συναυλίες με τους Λ. Μαχαιρίτσα, Σ. Μπουλά, Αν. Μιτζέλο, Ελ. Ζουγανέλη , για το Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ. Ωρα 8.30 μ.μ. είσοδος 5 λίρες, 10 λίρες για τις τρεις.
Την Πέμπτη (12 Ιουλίου) Στον ίδιο χώρο στο ίδιο φεστιβάλ θα δώσουν συναυλία οι Ελένη Τσαλιγοπούλου & Μicro στις 8.30. Τιμή 5 λίρες.
Την Πέμπτη επίσης στο Αρχοντικό της Οδού Αξιοθέας στις 8.30 μ.μ. θα εμφανιστεί ο Λουδοβίκος των Ανωγείων. Τιμές εισιτηρίων 7 και 4 λίρες. Πληροφορίες 22434801.