Mέσα + ΕΞΩ από το ΣΠΙΤΙ - Κυπριακή Έκδοση - Ιδέες για μια Ζωή Υψηλότερου Επιπέδου

Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2007

Είναι δωρεάν! Είναι γρήγορο! Είναι αξιόπιστο! Είναι πλήρως ενημερωμένο!
In out of Home. Σας κρατάει σε επαφή με τα γεγονότα!


> Σας χρειαζόμαστε
Χρειαζόμαστε τις συμβουλές και την εμπειρία σας. Έχετε κάποια γνώση; Ξέρετε κάτι που πάντα κάνατε καλά και θα ενδιέφερε να το μάθουν κι οι άλλοι; Μοιραστείτε μαζί μας τη γνώση σας. Και εμείς θα σας ανταμείψουμε δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στο καλύτερο πρόγραμμα ανταπόδοσης γνώσης και εμπειρίας. Μάθετε πώς θα πάρετε βοήθεια σε τομείς που χρειάζεστε γνώσεις, πληροφορίες και την εμπειρία άλλων ανθρώπων ΤΩΡΑ!

Τρίτη 10 Ιουλίου

Τελευταίο ΑλΤσαντίρι Νιουζ


Μέσα
Τηλεόραση. Από τον Αlpha Ελλάδος δείτε στις 9.15 μ.μ. το τελευταίο για την φετινή περίοδο Αλ Τσαντίρι Νιουζ.
Επικοινωνία. Μιλήστε για ένα πρόβλημα της καθημερινότητάς σας και να εκφράστε την άποψή σας για ένα κοινό πρόβλημα σε ένα βήμα απόψεων.
Μαγειρική. Φτιάξτε φάβα ψητή στο φούρνο εύκολα και υγιεινά.
Υγεία. Κάντε ένα ντους και στη συνέχεια ένα αυτομασάζ στα πόδια χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια, χαλαρώνοντας το σώμα σας από τις εντάσεις της ημέρας.
Πάρτι. Κάντε ένα πάρτι στο σπίτι σας και διασκεδάστε, χορέψτε, γλεντήστε, μιλήστε.

Έξω

Συναυλία. Στις 8 μ.μ. στο καφενείο "Καλά Καθούμενα" στη Φανερωμένη δείτε τον Αλκη Αγαθοκλέους & Ethnic Co σε έθνικ αυτοσχεδιασμούς.
Μουσική. Στο αρχαίο θέατρου του Κουρίου οι Χρήστος Θηβαίος, Emilia Ottaviano στις 9 μ.μ. Είσοδος 12 λίρες. Τηλ. 22430121.
Τροχαδάκι. Κάντε τροχαδάκι το τετράγωνο του σπιτιού σας.
Διαδρομές. Όπου απαιτείται να βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο και μάλιστα εκτεθειμένος στο ήλιο, φορέστε ανοιχτόχρωμα ρούχα και καπέλα άνετα, που δεν σας δυσκολεύουν στην εφαρμογή και τις κινήσεις. Οδήγηση. Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε σε ώρα αιχμής ελέγξτε τον εαυτό σας να είναι χαλαρός και να μην αγχώνεται.


ΑΥΡΙΟ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ
Την Τετάρτη (11 Ιουλίου) στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου συναυλίες με τους Λ. Μαχαιρίτσα, Σ. Μπουλά, Αν. Μιτζέλο, Ελ. Ζουγανέλη , για το Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ. Ωρα 8.30 μ.μ. είσοδος 5 λίρες, 10 λίρες για τις τρεις.
Την Πέμπτη (12 Ιουλίου) Στον ίδιο χώρο στο ίδιο φεστιβάλ θα δώσουν συναυλία οι Ελένη Τσαλιγοπούλου & Μicro στις 8.30. Τιμή 5 λίρες.
Την Πέμπτη επίσης στο Αρχοντικό της Οδού Αξιοθέας στις 8.30 μ.μ. θα εμφανιστεί ο Λουδοβίκος των Ανωγείων. Τιμές εισιτηρίων 7 και 4 λίρες. Πληροφορίες 22434801.



1 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

<< Home