Mέσα + ΕΞΩ από το ΣΠΙΤΙ - Κυπριακή Έκδοση - Ιδέες για μια Ζωή Υψηλότερου Επιπέδου

Τρίτη, Ιουλίου 10, 2007

Είναι δωρεάν! Είναι γρήγορο! Είναι αξιόπιστο! Είναι πλήρως ενημερωμένο!
In out of Home. Σας κρατάει σε επαφή με τα γεγονότα!

> Σας χρειαζόμαστε
Χρειαζόμαστε τις συμβουλές και την εμπειρία σας. Έχετε κάποια γνώση; Ξέρετε κάτι που πάντα κάνατε καλά και θα ενδιέφερε να το μάθουν κι οι άλλοι; Μοιραστείτε μαζί μας τη γνώση σας. Και εμείς θα σας ανταμείψουμε δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στο καλύτερο πρόγραμμα ανταπόδοσης γνώσης και εμπειρίας. Μάθετε πώς θα πάρετε βοήθεια σε τομείς που χρειάζεστε γνώσεις, πληροφορίες και την εμπειρία άλλων ανθρώπων ΤΩΡΑ!


Τετάρτη 11 Ιουλίου

Μαχαιρίτσας και Μιτζέλος στην Πύλη Αμμοχώστου

(Το βίντεο είναι από την συναυλία που έδωσαν οι Μαχαιρίτσας, Μιτζέλος, Κότσιρας στο Λυκαβητό στις 27 Ιουνίου 2007)

Μέσα
Τηλεόραση. Στις 9 μ.μ. στο Star Ελλάδος δείτε το Mad City του Κώστα Γαβρά με τον Ντάστιν Χόφμαν και τον Τζον Τραβόλτα.
Επικοινωνία. Μιλήστε για ένα πρόβλημα της καθημερινότητάς σας και εκφράστε την άποψή σας για ένα κοινό πρόβλημα ή εκθέστε τα σχόλιά σας σε ένα ιστολόγιο.
Δροσιά. Φτιάξτε λεμονάδα τώρα που τα λεμόνια είναι ώριμα και σε αφθονία γρήγορα και εύκολα και κεράστε την οικογένεια και τους φίλους σας.
Διατροφή. Φτιάξτε μπιφτέκια αλλά μαγειρέψτε ελαφρά αποφεύγοντας τα λίπη και όσα δημιουργούν δυσκολία στη χώνεψη, άλλωστε το καλοκαίρι προσφέρεται για ελαφρά διατροφή. Φροντίστε να έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον οργανισμό σας. Καρπούζι και πεπόνι στο φόρτε.
Υγεία. Κάντε ένα ντους και στη συνέχεια ένα αυτομασάζ στα πόδια χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια, χαλαρώνοντας το σώμα σας από τις εντάσεις της ημέρας.
Ανακύκλωση. Δώστε για ανακύκλωση τα χαρτιά που δεν χρειάζεστε. Πληροφορίες 22519333.

Έξω
Συναυλία. Λ. Μαχαιρίτσας, Σ. Μπουλάς, Σταρόβας, Μιντζέλος, Ελ.Ζουγανέλη στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ σε μια συναυλία πολλά υποσχόμενη, στις 8.30 μ.μ. στην Πύλη Αμμοχώστου. Είσοδος £5.00
Οδήγηση. Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε σε ώρα αιχμής ελέγξτε τον εαυτό σας να είναι χαλαρός και να μην αγχώνεται. Σε περίπτωση αβάσταχτης ταλαιπωρίας φωτογραφίστε με το κινητό σας την κατάσταση και αναρτήστε ελεύθερα τη φωτογραφία με το σχόλιό σας σε αυτό το ιστολόγιο.
Τροχαδάκι. Κάντε τροχαδάκι το τετράγωνο του σπιτιού σας.
Διαδρομές. Όπου απαιτείται να βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο και μάλιστα εκτεθειμένος στο ήλιο, φορέστε ανοιχτόχρωμα ρούχα και καπέλα άνετα, που δεν σας δυσκολεύουν στην εφαρμογή και τις κινήσεις.
Δροσιά. Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι στην πισίνα. Η πισίνα Ελαιών, ή το Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας είναι δύο επιλογές.



ΑΥΡΙΟ, (Πέμπτη 12 Ιουλίου)
Στην πύλη Αμμοχώστου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ θα δώσουν συναυλία οι Ελένη Τσαλιγοπούλου & Μicro στις 8.30. Τιμή 5 λίρες.
Επίσης στο Αρχοντικό της Οδού Αξιοθέας στις 8.30 μ.μ. θα εμφανιστεί ο Λουδοβίκος των Ανωγείων. Τιμές εισιτηρίων 7 και 4 λίρες. Πληροφορίες 22434801.

ΜΕΘΑΥΡΙΟ (Παρασκεύη 13 - η γρουσουζιά είναι προκατάληψη - Ιουλίου)
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγουδάει στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ στην πύλη της Αμμοχώστου. τιμή εισόδου 5 λίρες.
Η Χαρούλα Αλεξίου εμφανίζεται στις 9 μ.μ. στο Παττίχειο Δημοτικό θέατρο στη Λάρνακα. Τιμή εισόδου 15-20 λίρες.