Mέσα + ΕΞΩ από το ΣΠΙΤΙ - Κυπριακή Έκδοση - Ιδέες για μια Ζωή Υψηλότερου Επιπέδου

Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2007

Είναι δωρεάν! Είναι γρήγορο! Είναι αξιόπιστο! Είναι πλήρως ενημερωμένο!
In out of Home. Σας κρατάει σε επαφή με τα γεγονότα!

Παρασκευή 13 Ιουλίου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην Πύλη Αμμοχώστου

(Στο βίντεο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγουδάει με τους Όναρ "Δεν χρωστάω σε κανένα")

Μέσα
Τηλεόραση. Δείτε την ταινία Taboo (Gohatto) στην ΕΤ1 στις 24.00
Δημιουργία. Γράψτε ένα ποίημα και εκθέστε το σε ένα ιστολόγιο ή σε ένα χώρο δημοσίευσης.
Διατροφή. Δοκιμάστε ένα φρούτο που δεν έχετε δοκιμάσει άλλη φορά, δοκιμάστε φρούτα που δεν τρώτε συχνά αλλά ξέρετε ότι τα χρειάζεται ο οργανισμός σας.
Ενημέρωση. Ενημερωθείτε για το πώς θα έχετε καλύτερη πέψη και να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας.
Υγεία. Κάντε ένα ντους και στη συνέχεια ένα αυτομασάζ στα πόδια χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια, χαλαρώνοντας το σώμα σας από τις εντάσεις της ημέρας. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε και το αυτομασάζ σιάτσου. Ή να βάλετε κάποιον να σας κάνει.
Ξεκούραση. Η μεσημεριανή σιέστα (ένας καλός υπνάκος) είναι ότι πρέπει για να ξεκουραστεί ο οργανισμός. Αν δεν έχετε την πολυτέλεια όμως αυτή αν τηρείτε σταθερό ωράριο ύπνου επίσης θα έχετε σημαντικά αποτέλεσματα αναζωογόννησης. Tα μυστικά του καλού ύπνου είναι εδώ.
Kαθαριότητα. Καθαρίστε έξυπνα το σπίτι σας, χωρίς κόπο και αποτελεσματικά.

Έξω
Συναυλία. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγουδάει στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ στην πύλη της Αμμοχώστου. Τιμή εισόδου 5 λίρες.
Η Χαρούλα Αλεξίου εμφανίζεται στις 9 μ.μ. στο Παττίχειο Δημοτικό θέατρο στη Λάρνακα. Τιμή εισόδου 15-20 λίρες.
Οδήγηση. Ηρεμείστε τον εαυτό σας αν πρόκειται να βγείται σε ώρα αιχμής και πείτε του να είναι ήρεμος καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού και ότι κι αν συναντήσει μέχρι τον προορισμό του.
Τζόκινγκ. Κάντε μισή ώρα τζόκινγκ στο πάρκο της Ακρόπολης. Καλύτερη ώρα 6 το απόγευμα. Μπορείτε να πάρετε τους φίλους σας μαζί σας.
Διαδρομές. Όπου απαιτείται να βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο και μάλιστα εκτεθειμένος στο ήλιο, φορέστε ανοιχτόχρωμα ρούχα και καπέλα άνετα, που δεν σας δυσκολεύουν στην εφαρμογή και τις κινήσεις.
Δροσιά. Μια βόλτα στη Θάλασσα είναι ότι πρέπει ειδικά τις απογευματινές ώρες. Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε τις πισίνες που βρίσκονται πολύ κοντά σας.
Eπικοινωνία. Γνωρίσετε έναν νέο άνθρωπο, μιλήστε του για πρώτη φορά και επικοινωνήστε μαζί του. Μπορείτε να μιλήσετε σε κάποιον που τον βλέπετε συχνά αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να μιλήσετε.