Mέσα + ΕΞΩ από το ΣΠΙΤΙ - Κυπριακή Έκδοση - Ιδέες για μια Ζωή Υψηλότερου Επιπέδου

Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2007

Είναι δωρεάν! Είναι γρήγορο! Είναι αξιόπιστο! Είναι πλήρως ενημερωμένο!
In out of Home. Σας κρατάει σε επαφή με τα γεγονότα και με τον εαυτό σας!

Σάββατο 14 Ιουλίου

Αφιερώστε την ημέρα στην ευεξία σας
(Ενημερωθείτε πως να κάνετε αυτομασάζ για πλήρη ευεξία.)

Μέσα
Τηλεόραση. Δείτε από το Mega Κύπρου στις 10.30 μ.μ. τον Τζακ Νίκολσον και τη Μέριλ Στριπ στην ταινία "Ξένοι στην ίδια πόλη" (Ironweed).
Δημιουργία. Γράψτε ένα διήγημα εμπευσμένο από τη ζωή σας ή τη ζωή των φίλων σας και εκθέστε το σε ένα χώρο δημοσίευσης.
Μαγειρική. Δοκιμάστε να φτιάξετε ένα φαγητό που έχετε επιθυμήσει πολύ. Προτείνουμε σαρδέλες ριγανάτες.
Ενημέρωση. Πάρτε νέες πληροφορίες για την καλύτερη λειτουργεία του οργανισμού σας. Ενημερωθείτε για το πώς θα έχετε καλύτερη πέψη και να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας.
Υγεία. Aφιερώστε τη σημερινή ημέρα στην υγεία σας. Μάθετε τα είδη των μασάζ που υπάρχουν και εφαρμοστε τα στον εαυτό σας για τέλεια κατάσταση υγείας. Ενα είδος ταοιστικού αυτομασάζ είναι αυτό.
Ξεκούραση. Βγάλτε από το μυαλό σας προβλήματα και τις έγνοιες για πέντε λεπτά και αφήστε το νου σας σ' αυτό το διάστημα να ηρεμήσει. Κοιμηθείτε καλά και ξεκουραστείτε ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών.
Kαθαριότητα. Βρείτε νέους τρόπους και καθαρίστε έξυπνα το σπίτι σας.
Προγραμματισμός. Προγραμματίστε τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε την αυριανή ημέρα. Αφιερώστε πέντε-δέκα λεπτά και συγκεντρωθείτε σε εκείνα που θέλετε. Φανταστείτε κι έναν τρόπο που θα μπορούσαν να γίνουν.

Έξω
Συναυλία. Η Χαρούλα Αλεξίου εμφανίζεται στις 9 μ.μ. στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού σε ένα αφιέρωμα στο Μάνο Λοίζο. Τιμή εισόδου 20 λίρες. Πληροφορίες 22818212
Ροκ βραδιά στο "Νότο" στην Πάφο με ελληνικά έντεχνα και ροκ ακούσματα στις 10.00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες 26939616.
Οδήγηση. Ηρεμείστε τον εαυτό σας αν πρόκειται να βγείται σε ώρα αιχμής και πείτε του να είναι ήρεμος καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού και ότι κι αν συναντήσει μέχρι τον προορισμό του.
Περπάτημα. Κάντε μισή ώρα γρήγορο περπάτημα. Καλύτερη ώρα 6 το απόγευμα. Μπορείτε να πάρετε τους φίλους σας μαζί σας.
Διαδρομές. Όπου απαιτείται να βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο και μάλιστα εκτεθειμένος στο ήλιο, φορέστε ανοιχτόχρωμα ρούχα και καπέλα άνετα, που δεν σας δυσκολεύουν στην εφαρμογή και τις κινήσεις.
Δροσιά. Μια βόλτα στην ακτή του Κυβερνήτη είναι ότι πρέπει ειδικά τις απογευματινές ώρες.
Eπικοινωνία. Προσπαθείστε να μιλήσετε σε νέους ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις από τη δική σας και μάθετε για τον τρόπο που σκέφτονται. Επισκεφτείτε τα εγκαίνεια ενός καταστήματος (Tommy's Supermarket, Δρόμος Λάρνακας Δεκέλειας, 9 μ.μ.)
Βιβλίο. Κάντε μια βόλτα για βιβλία. Πηγαίνετε στο παζαράκι του βιβλιοπωλείου Έλευσις στην παλιά Λευκωσία. Τηλ. 22765220