Mέσα + ΕΞΩ από το ΣΠΙΤΙ - Κυπριακή Έκδοση - Ιδέες για μια Ζωή Υψηλότερου Επιπέδου

Παρασκευή, Ιουλίου 13, 2007

Είναι δωρεάν! Είναι γρήγορο! Είναι αξιόπιστο! Είναι πλήρως ενημερωμένο!
In out of Home. Σας κρατάει σε επαφή με τα γεγονότα και με τον εαυτό σας!

Κυριακή 15 Ιουλίου

Αφιερώστε την ημέρα στην υγεία και ευεξία σας
(Tαξιδέψτε νοερά στην παραλία των ονείρων σας και χαλαρώστε).

Μέσα
Τηλεόραση. Δείτε από το ΡΙΚΔΥΟ στις 9 μ.μ. τις "Σχέσεις στοργής" (Τerms of Endearment). Διάβασμα. Διαβάστε για έμπνευση κάποιες παραγράφους ενός βιβλίου με πνευματικό περιεχόμενο. Ελάτε σε επαφή με τη δημιουργική σας δύναμη.
Μαγειρική. Τι θα λέγατε σήμερα για ντολμαδάκια γιαλαντζί;
Υγεία. Aφιερώστε τη σημερινή ημέρα στην υγεία σας. Μάθετε περισσότερα για τους τρόπους που υπάρχουν για να βελτιώσετε την υγεία και την ευεξία σας.
Ξεκούραση. Βγάλτε από το μυαλό σας προβλήματα και τις έγνοιες για πέντε λεπτά και αφήστε το νου σας σ' αυτό το διάστημα να ηρεμήσει. Κοιμηθείτε καλά και ξεκουραστείτε ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών.
Kαθαριότητα. Βρείτε νέους τρόπους και καθαρίστε έξυπνα το σπίτι σας.
Προγραμματισμός. Προγραμματίστε τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε την αυριανή ημέρα. Αφιερώστε πέντε-δέκα λεπτά και συγκεντρωθείτε σε εκείνα που θέλετε. Φανταστείτε κι έναν τρόπο που θα μπορούσαν να γίνουν.

Έξω
Μουσική. Αν αγαπάτε τη μοντέρνα τζαζ και βρίσκεστε στον Πωμό να πάτε να δείτε στις 7 μ.μ. στο Paradise Place τους Αραξί Καρνουσιάν, Ντομινίκ Εγκλί και Ειρηναίο Κουλουρά. Τιμή εισόδου 19 λίρες. Πληροφορίες 26342537 99516932
Οδήγηση. Προγραμματίστε τη διαδρομή προτού οδηγήσετε ώστε να είστε ήρεμοι και νηφάλιοι και μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις.
Περπάτημα. Κάντε μισή ώρα γρήγορο περπάτημα. Καλύτερη ώρα 6 το απόγευμα. Μπορείτε να πάρετε τους φίλους σας μαζί σας.
Διαδρομές. Όπου απαιτείται να βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο και μάλιστα εκτεθειμένος στο ήλιο, φορέστε ανοιχτόχρωμα ρούχα και καπέλα άνετα, που δεν σας δυσκολεύουν στην εφαρμογή και τις κινήσεις.
Δροσιά. Μια βόλτα στην ακτή του Κυβερνήτη είναι ότι πρέπει ειδικά τις απογευματινές ώρες.
Eπικοινωνία. Συναστραφείτε με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις από τη δική σας και προσπαθείστε να καταλάβετε τον τρόπο που σκέφτονται.


Eρχόμενη Τετάρτη
Στις 9 μ.μ. στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδούν για σας. Είσοδος 20 λίρες. Τηλ. 25378344 και 25343341.
Ερχόμενη Πέμπτη
Ο Μάλαμας και ο Ιωαννίδης εμφανίζονται σήμερα στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας στις 9 μ.μ. Τηλ. 22753429, 22364000.