Mέσα + ΕΞΩ από το ΣΠΙΤΙ - Κυπριακή Έκδοση - Ιδέες για μια Ζωή Υψηλότερου Επιπέδου

Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2006

Χαλαρώστε και δείτε το νέο κανάλι

Χαλαρή η σημερινή ημέρα. Μπορείτε να την περάσετε μέσα στο σπίτι με τον κλιματισμό και βλέποντας ένα dvd από το συνοικιακό κατάστημα ή να δείτε την έναρξη του νέου καναλιού TV Plus.

g Μέσα

Νέο κανάλι. Αν μείνετε σπίτι μπορείτε να δείτε το πρωί στην τηλεόραση το νέο κανάλι Παγκύπρια Εμβέλειας CNC ΤV Plus από την συχνότητα 49. Έχει ενδιαφέρον από την άποψη του καινούριου. Γέλιο. Το βράδι υπάρχει σε επανάληψη η κωμική σειρά Πενήντα-Πενήντα (21.00 ΜΕGA) ή από την LTV πιο μετά (23.00) η ρομαντική κωμωδία Hitch ο μετρ του ζευγαρώματος. Γκοντάρ. Για τους κάτοχους Nova, δείτε αργά στην ΕΤ1 στις 24.00. Την Χαμένη Αθωότητα του Ζαν Λυκ Γκοντάρ. Επιδιόρθωση. Φτιάξτε μόνοι σας κάτι που έχει χαλάσει στο σπίτι.

g Έξω

Σινεμά. Μια καλή πρόταση είναι το The Break Up στο K-Cineplex (τηλ. 77778383). Μουσική. To βράδυ στις 8.30 ο Βασίλης Λέκκας θα εμφανιστεί στο Μεσαιωνικό κάστρο της Λεμεσού. Εκθέση. Αν έχετε διάθεση εντρύφησης στη ζωγραφική-γλυπτική, πηγαίνετε στην ομαδική έκθεση με μεταξοτυπίες-λιθογραφίες στη Γκαλερί Κ (τηλ. 22341123).
Βeach Party. Προσφέρεται τις βραδινές ώρες και ένα ωραίο Βeach Party στις παραλίες τις Λάρνακας. Ποδηλασία. H ποδηλασία μετά το σούρουπο στο πάρκο του English Scool είναι εξίσου καλή ιδέα.