Mέσα + ΕΞΩ από το ΣΠΙΤΙ - Κυπριακή Έκδοση - Ιδέες για μια Ζωή Υψηλότερου Επιπέδου

Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2006

Όταν οι Ναζί καταδίωκαν τους Εβραίους...

g Μέσα
Fotoblog. Αφιερώστε λίγο χρόνο και δείτε την συλλογή φωτογραφιών από τις Σκανδιναβικές χώρες. Είναι καταπληκτικές και φρεσκότατες, ο δημιουργός τους (που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του) μόλις επέστρεψε από το ταξίδι.
Τηλεόραση. Δείτε στο Mega στις 23.00 την ταινία Ψεύτικος κόσμος (Edges of the Lord) όπου ο 11χρονος εβραίος Ρόμεκ αποχωρίζεται την οικογένειά του για να σωθεί από έναν ιερέα, όταν τα στρατεύματα των Ναζί εισβάλλουν στην Κρακοβία. (Επίκαιρη από κάθε άποψη...) Tέλος Εποχής. Στις 23.15 το ΡΙΚΕΝΑ θα προβάλλει την κοινωνική ταινία του Αντώνη Κόκκινου "Τέλος Εποχής".
Τόνωση. Tονώστε το σώμα σας και φροντίστε την υγεία σας με αναπνευστικές και άλλες ασκήσεις.

g Έξω
Μάνος Λοϊζος. Στο Παττίχειο δημοτικό αμφιθέατρο στη Λάρνακα στις 21.00 γίνεται ένα αφιέρωμα στο Μάνο Λοϊζο. Τραγουδούν Μακεδόνας, Καλατζής, Θαλασσινός, Ασλανίδου. Mάλαμας. Ο Σωκράτης Μάλαμας εμφανίζεται στην Αυλαία στις 22.00 (τηλ. 22675638), ο τραγουδοποιός που αποτελεί διαχρονική αξία. Αν δεν τον δείτε σήμερα, θα εμφανιστεί και την Τετάρτη.
Σινεμά. Η κωμωδία Ο Υποψήφιος γαμπρός (Seres Queridos) θα παίξει την Τετάρτη στο Θερινό Κινηματοθέατρο Κωνστάντια (τηλ.22349085).