Mέσα + ΕΞΩ από το ΣΠΙΤΙ - Κυπριακή Έκδοση - Ιδέες για μια Ζωή Υψηλότερου Επιπέδου

Σάββατο, Ιουλίου 07, 2007

Σάββατο 7 Ιουλίου

Μέσα
Τηλεόραση. O Toμ Χανκς και η Μεγκ Ράιαν πρωταγωνιστούν στην ρομαντική κωμωδία του 1998 "Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας" (You 've got mail) στις 22.45 από το Star Channel.
Μαγειρική. Φτιάξτε μπακαλιάρο - για να μήν έχετε να βγάζετε και πολλά κόκκαλα. Και καλή όρεξη. Συνοδέψτε τον με μια σαλάτα από ολόφρεσκα λαχανικά.
Υγεία. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ενημερωθείτε για την πραγματική πείνα και τη συναισθηματική πείνα.
dvd. Αξίζει να δείτε την ταινία Ηalf Nelson με τον Ράιαν Γκόσλινγκ σε σκηνοθεσία Ράιαν Φλεκ.
Γυμναστική. Λίγη γυμναστική είναι καλύτερη από καθόλου. Αφιερώστε λίγη ώρα στη γύμναση του σώματός σας σήμερα. Ενημερωθείτε και πάρτε μερικές ιδέες.





ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Την Τετάρτη (11 Ιουλίου) στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου συναυλίες με τους Λ. Μαχαιρίτσα, Σ. Μπουλά, Αν. Μιτζέλο, Ελ. Ζουγανέλη , για το Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ. Ωρα 8.30 μ.μ. είσοδος 5 λίρες, 10 λίρες για τις τρεις.
Την Πέμπτη (12 Ιουλίου) Στον ίδιο χώρο στο ίδιο φεστιβάλ θα δώσουν συναυλία οι Ελένη Τσαλιγοπούλου & Μicro στις 8.30. Τιμή 5 λίρες.
Την Πέμπτη επίσης στο Αρχοντικό της Οδού Αξιοθέας στις 8.30 μ.μ. θα εμφανιστεί ο Λουδοβίκος των Ανωγείων. Τιμές εισητιρίων 7 και 4 λίρες. Πληροφορίες 22434801.



Έξω
Βόλτα.
Μια βόλτα στη Μονή του Μαχαιρά είναι η καλύτερη απόδραση.Τρεις με τέσσερις ώρες αποτοξίνωσης και καθαρισμού των πνευμόνων και του πνεύματος. Διαλέξτε τη σωστή διαδρομή γιατί αυτή έχει τη μεγαλύτερη αξία κατά πως λέει κι ο ποιητής.
Μουσική. Αν πάτε στον Πωμό μπορείτε να απολαύσετε τον Alkis Agathokleous Εthnic co να αυτοσχεδιάζει σε παραδοσιακές φόρμες, ρυθμούς και μελωδίες και σε παραδοσιακές συνθέσεις. Στις 8.00 μ.μ.Τιμή 6 λίρες. τηλ. 26342537 - 99516932
Ποδήλατο. Κάντε μια διαδρομή στο κοντινότερο πάρκο με το ποδήλατό σας. Αν δεν έχετε ποδηλατήσει για πολύ καιρό κάντε μια μικρή και ήπια διαδρομή. Μια καλή πρόταση είναι το γραμμικό πάρκο του Παιδιαίου.
Χαλάρωση. Ένα ραντεβού για ρεφλεξολογία προσφέρεται για να αναπληρώσετε την ενέργεια που χάνετε στο διάστημα της ημέρας.

Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2007

Παρασκευή 6 Ιουλίου

Η συμμορία των 13


Μέσα
Τηλεόραση. Ο Μικελάντζελο Αντονιόνι σκηνοθετεί το "Μπλόου απ" (Blow up) με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Χέμινγκς και τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ, μια άκρως μοντέρνα παραγωγή του 1967, στις 24.00 από την ΕΤ1.
Bιβλίο. Το καταπληκτικό βιβλιαράκι έμπνευσης "Οι αλλαγές στο ταξίδι της ζωής" της Πέγκυς Πελώνη-Πίνυρου είναι όχι μόνο ευκολοδιάβαστο αλλά και ενθαρρυντικό, ξεφυλλίστε το.
Μαγειρική. Φτιάξτε μια ολόφρεσκη σαλάτα με τα λαχανικά εποχής και καλέστε τους φίλους σας σε ένα χορτοφαγικό μενού.
Δροσιά. Αν η θερμοκρασία του σπιτιού σας είναι αρκετά υψηλή μειώστε την ή κάνοντας 2 με 3 ντους ημερησίως.
Γυμναστική στο σπίτι. Κάντε μισή ώρα γυμναστική εξασκώντας την αντοχή σας, την ταχύτητά σας, την καρδιακή λειτουργεία σας.





ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ: Σεμινάριο υγιεινής διατροφής της Herbalife την ερχόμενη εβδομάδα. Σαββατοκύριακο 14-15/Ιουλίου στις Πλάτρες.








Έξω
Βόλτα. Μια κοντινή βόλτα στο Πάρκο της Αθαλάσσας είναι το καλύτερο αντίδοτο στην ανία. Καλύτερη ώρα στις 6 το απόγευμα. Μεχρι τις 8 μπορείτε να περπατήσετε ανάμεσα στο δέντρα.

Μουσική. Οι Encardia, συγκρότημα από την Ελλάδα, επηρεασμένοι από τις ελληνόφωνες περιοχές της Κάτω Ιταλίας παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ "παραμύθι της ταραντούλας" στη Λευκωσία, πλατεία Φανερωμένης στις 8.30 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. Τηλ. 77777745.

Κοινωνικές εκδηλώσεις. Κάντε κάποια κοινωνική συναναστροφή, από επίσκεψη σε κάποιο κοινωνικό γεγονός (γάμος, βαφτήσια, εγκαίνεια καταστήματος), μέχρι μια βόλτα σε κάποια πισίνα.

Χαλάρωση. Κλείστε ραντεβού για μασάζ και Spa. Οι τιμές ξεκινούν από 15 λίρες Κύπρου και φτάνουν τις 45 λίρες Κύπρου.

Θέατρο. Δείτε στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας την παράσταση του ΘΟΚ, "Ιφιγένεια η Εν Ταύροις" του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαργαρίτη, με τους Στέλα Φυρογένη, Νεοκλή Νεοκλέους, 9μ.μ., Τηλ. 77772717.

Κινηματογράφος. Πρεμιέρα στις κυπριακές αίθουσες της "Συμμορίας των 13" (Ocean's 13) σήμερα, με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον.

Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2007

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007

MEΣΑ
Τηλεόραση. Τα σταυροδρόμια της ψυχής (Bringing out the dead) προβάλλεται τα μεσάνυχτα (24.15) στη NET. Μια διαφορετική ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε με τους Νίκολα Κέιτζ, Πατρίτσια Αρκέτ, Τζον Γκούντμαν.
Επιδιόρθωση. Φτιάξτε κάτι που έχει χαλάσει στο σπίτι σας (αφού προηγουμένως πάρετε τα κατάλληλα μέτρα).
Χαλάρωση. Κάντε χαλάρωση και φροντίστε την υγεία σας με εσωτερικές ασκήσεις. Κάντε μασάζ στην κοιλιακή χώρα.

ΕΞΩ
Ραδιόφωνο.
Ακούστε Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ και Αλεξία Καρακάννα από τις 8 το βράδι ως τις 10 στην εκπομπή "Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες".
Πίτσα. Δοκιμάστε μια καλοψημένη πίτσα από το Andy's, στο κατάστημα ή παραγγείλετε τη στο σπίτι σας.
Τζόκινγκ. Κάντε μισή ώρα τζόκινγκ στο πάρκο της Ακρόπολης. Καλύτερη ώρα 6 το απόγευμα. Μπορείτε να πάρετε τους φίλους σας μαζί σας.
Ζωγραφική . Έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Ονησιφόρου με τίτλο «Ο ενδότερος εγκέφαλος» στο καφενείο "Τα καλά καθούμενα". Η έκθεση διαρκεί μέχρι αύριο. Τηλ. 99965948.
Kινηματογράφος. Μια βόλτα για να δείτε τους Πειρατές της Καραιβικής σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα είναι ότι καλύτερο για νυχτερινή έξοδο. Πληροφορίες για ώρες και αίθουσες προβολής.

Ετικέτες